AKRILNI GLITTER GEL

32.90

  • Glitter Covering Color Hybrid Gel
  • Cover glitter akrilni gel z milijon in eno drobno bleščico za diamantno podlago za francosko manikura, baby boomer ali pa kot nude glitter samostojno barvo
  • Nanaša se kot akril in polimerizira kot gel
  • Polimerizira 3 minute v UV lučki in 60 sekund v LED lučki
Dodaj na listo želja
Dodaj na listo želja
Kategorija:

Opis

Suprema Glitter  akrilni gel je linija, specializirana za GEL+ACRYLIC HYBRID, lastnosti gela in akrila, združene v enem samem hibridnem izdelku z uv/led formulo. Popoln nadzor nad izdelkom, to je prava revolucija. Nanesen na noht ne kaplja, je elastičen, hiter in enostaven, Suprema Gel vam omogoča utrjevanje nohtne plošče, obnavljanje manjkajočih delov nohta in konic. Popoln za rekonstrukcijo nohtov z metodo konic Dual–FORM.
Konsistenca izdelka omogoča odličen nadzor obdelave, ne kaplja in je izjemno enostaven za delo. Zaradi svoje posebne gostote je popoln za rekonstrukcijo s konicami in šablonami, tudi za ekstremne oblike. Suprema gel je združljiv s katero koli barvo UV/LED barvnega gela, polpermanentnega laka za nohte ali barvnega akrila. Njegova formula je brez vonja v primerjavi z akrilom. V primerjavi s klasičnimi geli med polimerizacijo ne peče, predvsem pa ne kaplja zaradi trde konsistence, ki omogoča nanos izdelka na vse prste hkrati, s čimer se pospeši nanos in obdelava rekonstrukcije nohta. . Za uporabo suprema gela potrebujete poseben čopič z lopatko, da vzamete izdelek iz posodice, oblikujete kroglico in jo položite na noht.